Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام دارایی رئیس سازمان غذا و دارو از کاهش کمبود‌های دارویی با اجرای طرح دارویاری خبر داد و در عین حال درباره طرح دارورسانی درب منزل بیماران خاص و صعب‌العلاج توضیح داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر بهرام دارایی، درباره روند اجرای طرح دارویاری و ارزیابی اقدامات صورت گرفته و چالش‌های حدود یک ماه گذشته در این رابطه، گفت: وقتی قرار باشد یک سیاست غلط اصلاح شود، همه کار چالش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیاست غلط ارز ترجیحی در حال به تعطیلی کشاندن صنعت دارویی داخلی کشور بود که اصلاح آن یک چالش بزرگ است.


کاهش کمبود‌های دارویی با اجرای طرح دارویاری

وی افزود: اینگونه نیست که بگوییم همه کار‌ها به خوبی و خوشی انجام می‌شود، ولی طرح دارویاری در نوع خود در سطح قابل قبولی انجام گرفت. قبل از اجرای طرح در حدود ۱۰۰ قلم داروی مهم کمبود داشتیم که این کمبود‌ها اکنون به ۷۹ قلم رسیده است و امیدواریم طی شهریور ماه در ۲۰ قلم داروی دیگر هم کاهش کمبود داشته باشیم. البته ۵۰ یا ۶۰ قلم کمبود دارویی حالت طبیعی در دنیا است که ممکن است به شکل موقت وجود داشته باشد.

او ادامه داد: خیلی از کمبود‌ها مربوط به تولید داخل بوده است که از آسیب‌های ارز ترجیحی به دارو‌های داخلی بوده است. حدود یک ماه از اجرای طرح دارویاری می‌گذرد و تا زمانی که صنعت بتواند از مزایای این روش جدید و ارز آزاد استفاده کند، چند ماهی زمان لازم است و این مشکلات هم برطرف می‌شود.

دارایی همچنین تاکید کرد: البته ادامه روند وابسته به هماهنگی‌های بین بخشی در سازمان برنامه و بودجه، بیمه‌ها، گمرک و... است تا اقدامات به شکل یک رویه درآید.


جزئیاتی از برنامه دارورسانی درب منزل بیماران خاص و صعب‌العلاج

او همچنین در پاسخ به سوالی درباره طرح دارورسانی درب منزل بیماران مزمن و صعب‌العلاج، توضیح داد: با شروع دارورسانی به بیماران SMA این روند آغاز خواهد شد؛ البته طرح دیگر ما که در شهریور ماه اجرایی می‌شود با کمک دوستان در بنیاد شهید و امور ایثارگران، با جانبازانِ بیمار معظم در استان تهران آغاز می‌شود که بر اساس آن یک بررسی اولیه از کل طرح انجام می‌شود. پس از آن طرح به بیماران خاص ویژه مانند بیماران پیوندی، بیماران هموفیلی، بیماران دیالیزی و... تعمیم داده می‌شود.

دارایی ادامه داد: طرح به این صورت است که دارو به محل درمان این بیماران یا محل زندگی آن‌ها خواهد رسید. این کار یک اقدام ویژه است که با کمک داروخانه‌ها انجام می‌شود و انجام آزمایشی آن در تهران برای یافتن نواقص یا مشکلات احتمالی است تا پس از واکاوی و برطرف کردن چالش‌ها، طرح در کل کشور بویژه در مناطق محروم اجرا شود.

وی افزود: بحث زیرساخت‌های مکانیزه این فرایند آماده است و بخشی هم موضوعات لجستیک و حفظ چرخه سرد است که زیرنظر چرخه توزیع انجام می‌شود. ما بیماران خاص را مدنظر داریم، ولی فعلا نمی‌توان عدد دقیقی از تعداد بیمارانی که قرار است این خدمت را دریافت کنند، ارائه کرد.


قیمت‌گذاری جدید شیرخشک؛ به زودی

او درباره تقاضای انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد برای قیمت‌گذاری جدید شیرخشک‌ها، گفت: یک بار در اردیبهشت‌ماه قیمت جدید را دریافت کرده‌اند و قیمت‌گذاری جدید هم در دستور کار است. مطمئنا هر چیزی افزایش قیمت داشته است و این امر هم مستثنی نیست. قیمت جدید همین روز‌ها اعلام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کمبودهای دارویی طرح دارورسانی منزل بیماران اجرای طرح دارویاری انجام می شود بیماران خاص کاهش کمبود کمبود ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۴۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشق نوشتن دانش‌آموزان چینی زیر سرم/ شکست اصلاحات آموزشی چین برای تکالیف منزل (فیلم)

 

مقامات چین تلاش دارند تا از حجم سنگین تکالیف منزل دانش‌آموزان بکاهند اما ظاهرا دستورالعمل‌های آنها تا کنون موثر واقع نشده است.

به گزارش عصرایران به نقل از ان اچ کی ورلد، دانش‌آموزان چینی در یک محیط رقابتی شدید برای آینده خود سخت تلاش می‌کنند و مجبور به انجام تکالیف زیاد در خانه هستند.

این در حالیست که مقامات چینی حدود 3 سال پیش در دستورالعمل های خود خواهان کاهش تکالیف منزل دانش‌آموزان به خصوص در مقاطع ابتدایی شدند.

در روزهای گذشته انتشار تصاویری از محصلان بیمار و زیر سرم مقاطع ابتدایی در بیمارستان دولتی جیانگسوی چین که در حال انجام تکالیف خود بودند، توجه کاربران فضای مجازی را برانگیخت.

اما ظاهرا والدین و دانش آموزان برای دستیابی به موقعیت مناسب کاری مجبور به نادیده گرفتن این دستورالعمل ها و تلاش و خواندن درس بیشتر هستند.

برخی از دانش‌آموزان می‌گویند گاهی حدود 6 ساعت را به انجام تکالیف خود در منزل می‌گذرانند.

کاری که فشار زیادی بر محصلان و هزینه‌های زیادی برای خانواده‌ها در بر دارد.

جزئیات بیشتر را در تصاویر گزارش ببینید.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اقدام متفاوت چین برای مقابله با فرهنگ کاری 6-9-9 جوانان چینی به دنبال کار کمتر/ کارشناسان: مغایر ارزش های سوسیالیستی است ببینید| کامپیوترها خطاب به کارمندان شرکت هندی: «لطفا به  خانه بروید»/ کار زیاد انسان‌ها را می‌کُشد

دیگر خبرها

  • رفع کمبودهای اعتباری اردبیل از محل مولدسازی
  • کاهش نارضایتی مردم از وضعیت نظافت تهران | جزییات تماس مردم با ۱۳۷ در این حوزه چه چیز را نشان می دهد؟
  • جزییات قیمت ارزهای مبادله‌ای؛ دلار ثابت ماند
  • انفجار منزل مسکونی در قوچان یک کشته برجای گذاشت
  • جزییات قیمت ارزهای مبادله ای؛ ثبات دلار و درهم و رشد یورو
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • تکمیل زیرساخت‌های شهرک دارویی بیضا شتاب می‌گیرد
  • آخرین جزییات از دوره جدید کالابرگ
  • مشق نوشتن دانش‌آموزان چینی زیر سرم/ شکست اصلاحات آموزشی چین برای تکالیف منزل (فیلم)
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد